Sort-gaffetape 800x600

Lim og tape produkter til Campingvogn

Når man er campist med campingvogn eller autocamper bør man ud over sit udstyr, også have noget værktøj med. Herudover bør man have lidt forskelligt med til lige, at kunne foretage lidt reparation, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Vi ønsker, at medbringe lidt lim, tape m.v.. med på ferien, og vi har kigget nærmere på produkterne fra Pattex. Efter vi kontrollerede data på forskellige produkter af tape m.v. fandt vi ud af Pattex´s produkter kunne anvendes under større varme samt kulde. Der er jo ikke noget ved, at købe lim eller tape som ikke kan holde til de varme eller kuldegrader som det skal anvende det til.

De produkter vi har set nærmere på er:

• Pattex 100 % Lim
• Pattex No More Nails
• Pattex Power Tape
• Pattex No More Nails Montagetape


Pattex No More Nails Montagetape:

Ekstremt stærk dobbeltklæbende montagetape. Vandtæt, høj resistens mod UV-lys og aldringsbestandig.
Fæstner på alle overflader. Perfekt til montering af fx spejle, gulvlister,
brevkasser, kroge osv. Det er en stærk tape som kan anvendes i høj temperaturbestandighed: -40° C til + 90°C., og en rulle indeholder 1,5 meter.
Velegnet til campingvogne idet det kan anvendes i temperaturbestandighed: -40° C til + 90°C.
Pattex No More Nails

Pattex 100 % Lim:

Pattex 100% lim har en række gode egenskaber – Her er tale om en universallim, som kan benyttes til næsten alle formål, og som er ekstremt stærk.

Benyttes både indendørs og udendørs og i forbindelse med vand og ekstreme temperaturer. Dermed er Pattex 100% campisternesperfekte følgesvend og ideel til småreparationer, der lige kræver en klat lim.
Velegnet til campingvogne idet det kan anvendes i +80 grader til -50 grader.
Pattex 100 % Lim

Pattex Power Tape:

Pattex Power tape kan rives over med hænderne, og denne tape kan anvendes til mange ting indendørs og udendørs. Den er superstærk, vandfast og trykbestandig. Pattex Power tape fås i farverne grå, sort og hvid.
Pattex power tape

Pattex No More Nails:

Pattex No More Nails er monteringslim med stærk klæbeevne, og fås i tube af 200 ml. Kan anvendes til alle opgaver hvor der ønskes anvendt lim, som er yderst nem at bruge, og klæber til næsten alle materialer.
No More Nails


Reparation af radio med Pattex lim – Sommerferie 2018:

Gummi foden på vores DAB ferie radio var gået løs på vores sommerferie 2018, hvilket ikke bedtyder noget når bare man har noget lim produkt med på ferie.

Vi anvendte Pattex 100 lim. som er en stærk, transparent, waterproff lim som kan klare +80 grader til -50 grader, derfor er det velegnet til anvendelse i campingvogne.

Pattex Lim
Gummifod, Lim og Ferie DAB radio
Pattex limprodukter
Så er gummifoden til vores radio limet fast.
Ferie radio camping
Så er vores ferie DAB radio som vi anvender på vores campingture klar igen 🙂

Du skal ikke skære hul for at anvende limen, du løsner bare skruelåget, og anvender limen, og på med skruelåget igen. Denne emballage gør det nemt og anvende samt opbevare limflasken. Limflasken indeholder 50 g.

Vores radio står i campingvognen hele året rundt, derfor er det vigtigt den lim man anvender er egnet til dette formål. Pattex 100 % lim er en stærk, transparent, waterproff lim som kan klare +80 grader til -50 grader


Link til Pattex´s hjemmeside:

Se mere om hvilken muligheder du har via leverandørens hjemmeside.
•Link: til Pattex´s hjemmeside

Hvor kan du købe Pattex produkter:

Pattex produkter kan bla. købes hos Bauhaus samt Jem & Fix.

Er du til fugtabsorberende system, har Pattex har også udviklet Aero 360° som giver et bedre indeklima ved, at fjerne fugt og dårlig lugt i campingvognen, kan bruges i hjemmet, sommerhuset, og holder ca. 1-3 måneder i et rum på 20 kvm. Der er 1 tablet i pakken (neutral duft).
Pattex 360


Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Lim og tape produkter til Campingvogn
Description
Lim og tape produkter til Campingvogn
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top