Truma XT Mover – ‎Spar Penge og Bedre Garanti

YouTube - Se test på kiler m.v.  

Husk at tilmelde dig vores YouTube Kanal og vær med på de første videoer – Tilmeld i højre widget side.

YouTube - Montering og Test

Truma XT Mover – Spar penge og samtidig få bedre garanti !

Truma XT Mover kan købes i Holland eller Tyskland – Spar penge og du får 5 års garanti uden krav om Truma Partner skal monterer din Truma XT Mover, såfremt du selv kan monterer din Truma Mover XT  korrekt.


CaravanMover Shop

CaravanMover Shop i Holland er stor på campingvogn mover marked med afdelinger i flere lande. Med afdelinger i Holland, Tyskland, Østrig Frankrig, Belgien Spanien er CaravanMover Shop klar den største campingvogn mover virksomhed i EU. De sælger movere og reservedele til alle movere mærker – Se link CaravanMoverShop .

CaravanMoverShop

Du kan købe en Truma XT Mover hos CaravanMover Shop og spare penge, og du får du 5 års garanti også selv om du selv monterer din mover – Se link Truma XT Mover . Deres priser er inkl. fragt til Danmark – Pris set i november 2020: Price € 1999.00 including VAT (moms). 

Vi bestilte en Truma XT Mover hos CaravanMover Shop, og vi fik hurtig samt god betjening. Vi bestilte onsdag eftermiddag og modtog pakken allerede om mandagen 🙂 .

Truma XT Mover

Senest opdateret Truma XT Mover eller andre mærker Movere

Truma XT Mover kaldes hos CaravanMover Shop for International version (2020). Det betyder at bla. manual m.v. er på Dansk sprog. 2020-modellen betyder den seneste leverede version, CaravanMover Shop oplyser de ikke har gamle lagre varer 🙂 .

Campingvogn Mover reservedele

CaravanMover Shop har stort set alle mover dele til alle mærker movere – Se mere via dette link: CaravanMoverShop Mover dele

Montering af Truma XT Mover

Montering af Truma XT Mover har aldrig været lettere at monterer, hvilket bla. skyldtes Truma for flere år siden ændrede fastgørelsesbeslagene.

Kan anvendes til  en-akslede campingvogne op til 2.300 kg
Vejer 28 kg
13 % stigning ved 2300 kg
25 A ved 2300 kg 

Billeder af hvad pakken indeholder. Udover hvad der standard medfølger har vi fået leveret følgende ekstra: Plast beskyttelsesrør i fuld længde fra motor til indvending i campingvogn inkl. kabelholdere.
En Tube fugemasse til tætning rundt hvor rør er ført igennem campingvogns bund. Ekstra hoved afbryder til at afbryde batteriet.

Truma XT Mover01Truma XT Mover05

Truma XT Mover03

Truma XT Mover04

Truma XT Mover07

Truma XT Mover09

Truma XT Mover12
Cover medfølger løst inkl. montage skruer, og kan monteres efter moveren er gjort fast på chassis rammen.
Truma XT Mover21
Den ene mover klar til montering. Kabler beskyttet helt op til indvending i campingvogn, og fastgjort med kabelholdere under campingvognens bund.
Bato momentnøgle
Du bør anvende en moment nøgle – Lad være med at købe en billig moment nøgle fra T-Hansen, den holer ikke. Vi anvender BATO 10-60 Nm som er super kvalitets momentnøgle. De store bolte spændes med 25 Nm og de små skruer på tværstand spændes med 15 Nm. Husk at stille moment nøglen tilbage til min efter brug og opbevaring.
Truma XT Mover
Truma XT Mover med cover monteret

Færdig monteret

Truma XT Mover er meget let og hurtig at monterer, og du får hurtig fornemmelse af det er et kvalitets produkt. Efter montering af kabler i styreboks blev Truma XT Moveren afprøvet, og alt virker som det skal :-). Man har virkelig styr på tingene med Truma XT, præcis styring trinlysregulering af hastighed m.v., og den har på intet tidspunkt virket belastet.

Truma XT Mover04

Truma XT Mover02

Truma XT Mover05

Truma XT Mover11

Truma XT Anvendes hvis ruller ikke kan køre tilbage automatisk, så kan man manuelt skrue rullerne tilbage[/caption]

Truma XT
Medfølgende afstandsstykke af metal 20 mm til mellem dæk og ruller.

Truma XT Mover17

Truma XT Mover01

Truma XT Mover15

Truma XT Mover13

Truma XT Mover01

Truma XT Mover01Truma XT Styreboks

Truma XT fjernbetjening

Truma XT Mover

Konklusion

Truma XT Mover styrer din campingvogn nemt og præcist på plads med den trinløse styring, uden ryk og slinger. Kvalitets mover som kører hurtig ca. 17 cm/s – Den hurtigste på marked.

Er overbevisende takket være høj ydeevne. Mover med højt ydende motorer og Trinløs acceleration takket være Truma Dynamic Move Technology samt kvalitet som dels bliver bemærket når man har fjernbetjeningen i hånden samt når man anvender den kraftfulde mover som er meget overbevisende. Uanset store kiler eller sten underlag kan vi ikke hører det på moveren.

Truma XT Mover er for den kræsen campist, og det er svært ikke at blive imponeret 🙂 .

Vi er ligeledes meget positive over køb hos CaravanMover Shop, vi valgte deres afdeling i Holland. God service, få dages levering, og besparelse samt bedre garanti.

 

Se vores YouTube om Truma XT

Se alle YouTube film

Hvilken Mover batteri anvender vi 

Vi anvender Victrom Peak Power Pack 40Ah Lithium batteri som sikre moveren får stabil 12 volt, herved yder elmotorerne på moveren altid max. Batteriet er all in one, det er bygget til mover brug og har indbygget batterilader samt indbygget 7A regulator til opladning under kørsel eller via solceller.
Batteriet har indbygge hovedafbryder både til at slukke for hele batteriet, men så man kan slukke for mover strøm port udgangen. Det vil sige din mover kan ikke forbruge strøm mens du anvender batteriet. Ligesom batteriet kan slukkes helt – Svarer til du fjerner polsko på batteri. Styres via vores smartphone, og data om batteriet kan aflæses.

Når vi har fokus på brugbare Amp timer vil man se, at et AGM batteri næsten kun har halvdelen af de brugbare Amp timer ved sammenligning med et lithium batteri. Skal du havde samme mængde af brugbare Amp timer skal du anvende ca. to AGM batterier hvis du sammenligner med et lithium  batteri, hvilket bla. er årsagen til vi kan nøjes med et 40 Ah lithium som kun vejer ca. 8 kg.

Victron Peak Power Pack 40 Ah

Du kan med fordel downloade brugermanual og installations guide.

Læs mere om Peak Power Pack 40 Ah Download Installations guide

Topband Lithium batteri 96Ah til Campingvogn med app overvågning (HEAT)

Topband 96Ah (HEAT) Lithium Batteri 12 volt har indbygget bluetooth overvågning og varme element (HEAT). Lithium batteriet har indbygget varme, som sikre der ikke sker indladning på batteriet før batteri cellerne har en temperatur på over 0 grader - Klik på link og læs mere

Nye indlæg

Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »

Solceller Camping – Hvad bør du være opmærksom inden køb

Solceller Camping – Hvad bør du være opmærksom inden køb Solcellepaneler med Bypass Dioder Ved serieforbundet solcelleanlæg bør man sikre sig solcellepanelerne er med Bypass Dioder. ByPass Dioder skal sørge for at hvis der skygges på et solcellepanel i din serie forbunden række af solcellepaneler, så er det kun serie forbundene solceller der rammes af

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »
Camp System 800x600

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v.

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v. Nemmere kan det ikke være og med godt resultat! CAMP SYSTEM er kendt for sine kvalitets produkter til campingvogne og autocampere. I år anvender vi CAMP SYSTEM produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af campingvognen – CAMP SYSTEM har kvalitets produkter. Nemmere kan det ikke være og med

Læs mere »
Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel. Klik her – Læs artikel YouTube Isabella Magnum Etna 340 Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig

Læs mere »
Tertek antenne 800x600

TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+

Se vores opdateret YouTube  Abonnerer på vores YouTube så er du med på de første videoer. TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+ Wifi og Internet/TV/DAB+/Radio i Campingvogn – Kun én antenne til mobilt internet/TV/DAB+/Radio signaler. 360 graders antenne og MIMO teknologi. DVB-T2, HEVC, DAB+, 2G/3G/4G/5G/LTE MIMO. TERTEK Internet MIMO/DAB+/TV er samlet i

Læs mere »
Solbio toiletvæske 600x800

Solbio biologisk sanitets væske til camping

Solbio biologisk sanitets væske til camping Der findes flere forskellige sanitets væske på marked i dag, hvor Solbio skiller sig ud idet produktet er eksklusivt naturlige ingredienser og en stærk formel 100% effektiv. Solbio Original biologiske sanitets væske til camping – Den multifunktionelle formel er kraftfuld, sikker og indeholder rene og friske aromaer. 1 pose

Læs mere »
Camping-Gasgril-Otdoorchef-Minichef-P-420-G_02 800x600

Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G

YouTube – Se vores YouTube vedrørende Outdoorchef Minichef P-420 G  Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G  Vores Camping Gasgrill er Outdoorchef Minichef P-420 G som er en “kvalitets gasgrill med tilhørende udstyr til den kvalitetsbevidste campist” . Se også vores YouTube link findes nederst i artiklen. Perfekt camping gasgrill samt udekøkken – Man kan lave

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Truma XT Mover - ‎Spar Penge og Bedre Garanti
Article Name
Truma XT Mover - ‎Spar Penge og Bedre Garanti
Description
Truma XT Mover - ‎Spar Penge og Bedre Garanti
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top