Victron Batteri Booster til campingvogn

Victron Batteri Booster til campingvogn – Victron Orion DC/DC converter 12v 9A.

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A er en (kvalitets batteri booster) og med 5 års garanti er egnet til campingvogne, så der opnås tilstrækkelig spænding til batteriopladning selv med lange kabler. Justerbar udgangsspænding gør det muligt at bruge Victron Orion som batterilader til alle typer batterier herunder også lithium batterier.

Øger spændingen til 15 V (justerbar spænding som du selv kan vælge mellem 10-15 v).
Denne batteri booster tilsluttet campingvognen batteri  kan oplade med ca. 9 A, og fungerer som 9 A batterilader når du kører med campingvognen.

Batteriet bliver opladet under kørsel med campingvogn, og Victron Orion DC/DC converter 12v 9A forhindrer ladningsspændingen i at falde. Enheden holder ladningsspændingen ved konstant f.eks 14,2 volt – Man vælger selv via den justerbar udgangsspænding således det passer til campingvognens batteri.

Nem installation takket være integreret isoleringsrelæ/skillerelæ således den lukker af så der ikke kan passere strøm den ”forkerte” vej.

Indbygget remote on/off gør at du ikke behøver montere en ekstern afbryder, kunne for eksempel være motorens start/stop-kontakt, eller man kan monterer en on/off kontakt.

Justerbar udgangsspænding gør det muligt at bruge Victron Orion som batterilader, alle Orion-TR er sikret mod kortslutning og har du brug for ekstra effekt kan de forbindes ubegrænset parallelt.

Victron Batteri Booster

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A er en (batteri booster)

En DC-til-DC-konverter er et elektronisk kredsløb eller en elektromekanisk enhed, der konverterer en jævnstrømskilde (DC) fra et spændingsniveau til et andet.

Denne Orion-TR 12/12-9A (110W) isolerede DC-DC konverter regulerer spændingen til de ønskede 12 volt.

Leveres med galvanisk isolering (en designteknik, der adskiller elektriske kredsløb for at eliminere vildfarne strømme).

Fjernbetjeningen on-off eliminerer behovet for en højstrømskontakt i indgangsledningerne.

Fjernbetjeningen tænd-sluk kan betjenes med en laveffektkontakt eller med for eksempel motorens start/stop-kontakt.

Blot nogle af de gode egenskaber 

– Alle modeller er kortslutningssikre og kan parallelkobles for at øge udgangsstrømmen.
– Et ubegrænset antal enheder kan tilsluttes parallelt.
– IP43-beskyttelse ved installation med skrueklemmerne orienteret nedad.
– Der kræves ingen specialværktøj til installation.
– Indgangssikring Kun på 12V og 24V indgangsmodeller

Læs mere under specifikationer.

 Vi har valgt Victron Orion DC/DC converter 12v 9A som passer til campingvogne.

Victron Batteri Booster

Specifikationer

  • 12/12-9A (110W)
  • Strøm regulator
  • Galvanisk isolering
  • Fjernbetjening tænd-sluk
  • Justerbar udgangsspænding: kan også bruges som batterioplader
  • Kortslutningssikker og kan parallelkobles for at øge udgangsstrømmen
  • IP43 beskyttelse
  • Skrueterminaler
  • Indgangssikring

Victron Batteri Booster

Vores anvendelse og installation

Vi har nu installeret vores  Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) som er med integreret isoleringsrelæ/skillerelæ således den lukker af så der ikke kan passere strøm den ”forkerte” vej – Installationen er nem og selve batteri boosteren.

Vi anvender Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) til opladning af vores lithium batteri når vi kører med campingvognen, således har vi et opladet batteri når vi når frem.

Den justerbar udgangsspænding gør det muligt at bruge Victron Orion som batterilader til alle typer batterier herunder også lithium batterier – Super smart.

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) har mange muligheder for installationsløsninger, hvilket gør den som den foretrukne batteri Booster, herudover er kvaliteten i top og med 5 års garanti.

Vi er super tilfredse med resultatet som medføre vi har optimeret vores batterikapacitet, og forbedret forudsætningerne for at være selvforsynende.

Vores batteri booster er monteret i magasinet sammen med øvrige udstyr

Batteri booster monteret

Vores udstyr i magasinet

Solcelleanlæg samlet

Vi har monteret en on/off knap som er placeret her over vores SmartSolar – Vores bil´s installation til 13 polet stik er forbundet direkte til bilens generator, er udført således at batteriboosteren er tændt når bilen starter, og slukker når biler slukker.

Victron Batteribooster

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) sammen med vores Lithium batteri 

Vores batteri er skiftet til et lithium batteri Heat fra TopBand som er med indbygget varme, det vil sige vi kan oplade på batteriet selv om batteriet har en temperatur på under 0 grader – Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) giver os en indladning på ca. 9A, og vil aktiverer varmeelementet i batteriet og der kan oplades på batteriet.
Batteriets BMS sørger selv for, at aktiverer varmeelementet eller slukke for indladning – Den mest optimale løsning med TopBand batteri Heat for dig som camperer hele året, du er altid sikker på dit batteri ikke tager skade. Du kan læse mere om vores lithium batteri fra TopBand via Læs Mere.

Læs Mere

Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) sammen med vores solcelleanlæg – 12 volt og 230 volt via solcelleanlæg 

Udover Victron Orion DC/DC converter 12v 9A (batteri booster) har vi monteret et solcelleanlæg  – Læs mere om vores samlet solcelleanlæg sammen med batteri booster via læs mere.

De to installationer supplerer hinanden godt for hurtig opladning også ved kørsel med campingvognen, således har vi optimal batterikapacitet når vi når frem, hvor vi alene anvender strøm fra vores 12 volt lithium batteri som bliver opladet fra vores solcelleanlæg og batteri booster. Victron Orion DC/DC converter 12v 9A indlader med ca. 9A  fra bil til campingvogns batteri når vi kører med campingvognen, det er en god opladning under kørsel med campingvognen.

Læs Mere


Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har nu både 12 volt og 230 volt strøm fra vores solcelleanlæg uden tilslutning af 230 volt strøm – Vi er blevet endnu mere frie- og uafhængige campister som frit kan vælge pladser, herunder også pladser uden strømtilslutning. 

Vi har disponeret vores solcelleanlæg således vi opnår god kvalitets, 5 års garanti, høj effekt vedrørende opladning fra solpanelerne samt optimal disponering af solpaneler på taget. 

Planlægning samt god disponering giver ofte det bedste resultat med bedste ydelse, således man ikke bagefter finder ud af man ikke kan udvide solcelleanlægget uden man skal foretage for store ændringer med omkostninger til følge – Læs mere om vores solcellepaneler i vores artikel.

Solcellepaneler på campingvogn – Vi har selv valgt vores solcelleanlægs (Ikke færdig pakkesæt)

Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn med tilhørende udstyr for optimering til solcelleanlæg.

Vi har selv disponeret vores anlæg ligesom vi opnår god produkt garanti, bedste effekt vedrørende opladning fra solpanelerne samt den korrekte disponering af solpaneler på taget. 

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Solara solpanel beslag


Victron SmartSolar MPPT til solcelleanlæg

SmartSolar MPPT er en soloplader som opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier.
SmartSolar optimerer denne energimængde intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

SmartSolar MTTP


Smart Battery Sense long range (up to 10m)

Victron Smart Battery Sense Long Range er en trådløs batterispændings- og temperatursensor til AGM, GEL og Lithium (LiFePO4) batterier og beregnet til Victron MPPT solcelleopladere. Data/information fra Battery Sense gør det muligt at oplade batterierne bedre, og opladningseffektiviteten øges. Dette gavner batteriernes levetid.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Smart Battery Sense


Batterilader og Inverter – Victron MultiPlus 12/1200/50-16 230V

Victron MultiPlus 12/1200/50-16 230V fordi den både har batterilader og inverter indbygget, og man opnår nogle gode smarte funktioner ved det er samlet i et uden at gå på kompromis med funktioner og kvalitet.

Vi ønsker at kunne få 230 volt fra campingvognens batteri, og denne ren sinus kvalitets inverter og batterilader som har mange funktioner, ligesom den oplade flere forskellige typer batterier herunder lithium batterier.
Vi har i mange år anvendt Victron Blue Smart IP67 batterilader på vores batterier herunder også lithium batterier, og med vores valg af  Victron MultiPlus 12/1200/50-16 230V får vi samme gode kvalitets batterilader.

Victron MultiPlus 12/1200/50-16 giver op til 2400w i peak effekt og lader med op til 50Ah.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Victron Multiplus


Victron VE. BUS Smart- Dongel

VE.Bus Smart-donglen er en Bluetooth Smart-aktiveret VE.Bus-grænseflade med batteritemperatur- og spændingsføling. Den kommunikerer systemoplysninger direkte til din smartphone – ved hjælp af den gratis VictronConnect-app  og du kan anvende funktionerne på din smartphone tablet, Ipad, vi har valgt denne løsning.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

V.E BUS Dongel


Solpanel beslag fra SOLARA til campingvogn samt Testet og Sikker limning

SOLARA ABS-mounting spoilers

Der findes mange beslag til montering af solpaneler på taget af campingvogne og autocampere.
Vi har valgt SOLARA  som er Tysk produceret beslag udført i holdbart ABS materiale som er et kvalitetsprodukt.
Solpanel beslagene kan købes hos SOLARA  i flere modeller, herunder hjørnebeslag eller beslag som er tilpasset bredden på dit solpanel.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Solara Solpanel beslag


Topband Lithium batteri 96Ah til Campingvogn med app overvågning (HEAT) – Kan oplades ved temperatur under 0 grader.

Topband 96Ah (HEAT) Lithium Batteri 12 volt har indbygget bluetooth overvågning og varme element (HEAT).
Lithium batteriet har indbygget varme, som sikre der ikke sker indladning på batteriet før batteri cellerne har en temperatur på over 0 grader – Det giver en stor frihed og sikkerhed idet du ikke har risiko for at ødelægge dit batteri som andre batterier der ikke varme element (HEAT), og er derfor egnet til anvendelse hele året, uden at skulle foretage sig noget om vinteren fordi temperaturen komme ned under 0 grader.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Topband 12 volt 96Ah app og heat


Lithium batterier – Hvorfor anvende batterilader som er egnet til litihium

Ved skift til lithium batterier bør du sikre du anvender en 230V batterilader som er egnet til lithium batterier, det vil sige som har mulighed for at vælge lithium indstilling.

Har du batteribooster og solcelleanlæg installeret eller påtænker at installerer dette udstyr gælder det også at det bør være egnet til lithium batterier. Det vil sige at det skal være egnet til opladning af lithium batterier.

Selv om et lithium batteri har indbygget BMS så vil en ikke egnet batterilader kunne beskadige batteriet, grundet der kan blive ubalance mellem battericellerne og spændingerne som på sigt medføre større slid samt reduceret ydelse idet måske ikke alle celler fungerer.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Topband 12 volt 96Ah med app og Heat


Victron SmartShunt 500A/50mV

En SmartShunt er et vigtigst udstyr hvis man vil være selvforsynende med strøm.
Har man ikke en Smart Shunt er det meget svært og næsten umuligt, at holde styr på, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet eller batterierne.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Victron Smart Shunt


GlobalLink 520

GlobalLink 520 er den netværksuafhængige energiløsning – uden at være offline! I de første 5 år giver enheden dig en 4G-LTE-M-forbindelse til alle Victron Energy Direct-aktiverede enheder uden månedlige gebyrer eller abonnementer.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Victron GlobalLink 520


Truma XT Mover – Montering & Test 2022 

Vi har købt en ny Truma XT Mover i Holland hvor vi bla. har sparet penge samt fået bedre garanti end Danmark. Vi har selv monteret vores Truma XT – Læs artikel vedrørende Montering & Test og se vores YouTube. 

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Truma XT Mover


Alde 3010 optimering ved brug af 12 volt og sikre max ydelse

Det er blevet populært med solcelleanlæg hvorfor flere campister anvender deres campingvogn/ autocamper uden 230 volt men anvender 12 volt og 230 volt via solcelleanlæg.

Ved Alde glykol udskiftning udført af Alde specialist udført med specielt Alde udstyr har vi valgt samtidig at få skiftet vores 230 volt inline ved Alde kedel til en ny 12 volt inline pumpe.

En Alde pumpe ved kedel er altid mest effektiv kontra stavpumpe i expansionsbeholderen, derfor vil vi forberede til solcelleanlæg således vi altid har max varme kapacitet ved anvendelse af alene 12 volt.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

omskifter alde inline pumper


Alde specialist værksted udskifter glykol med specielt Alde udstyr 

Det er vigtigt at påpege, at man ikke skifter Glykol væske fordi frostsikringen ikke fungerer, man skifter Glykol væske fordi korrosions beskyttelsen mod tæring o.s.v ikke er tilstrækkelig beskyttende med hindrende stoffer i væsken.

Frostsikring ændre sig ikke men korrosions beskyttelsen mod tæring o.s.v har begrænset levetid f.eks har G13 ca. 5 år .

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Alde Glykol udskiftning af proff. med speciel Alde udstyr


Ruuvi Sensor – Mål nøjagtigt temperatur, luftfugtighed, lufttryk 

Vi har monteret Ruuvi Sensor hvor vi kan måle nøjagtigt temperatur, luftfugtighed, lufttryk – Vi kan aflæse data på smartphone/ Iphone, Ipad m.v. via Bluetooth.

Ruuvi-sensorer fungerer som standard inden for Bluetooth-rækkevidde, og Ruuvi Gateway giver dig global adgang til Ruuvi-sensorerne.

Læs mere i artikel:

Læs Mere

Ruuvi Sensor

 

Solcelleanlæg - Klik på billede og læs mere

Nyeste indlæg

Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »
Camp System 800x600

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v.

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v. Nemmere kan det ikke være og med godt resultat! CAMP SYSTEM er kendt for sine kvalitets produkter til campingvogne og autocampere. I år anvender vi CAMP SYSTEM produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af campingvognen – CAMP SYSTEM har kvalitets produkter. Nemmere kan det ikke være og med

Læs mere »
Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel. Klik her – Læs artikel YouTube Isabella Magnum Etna 340 Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig

Læs mere »
Tertek antenne 800x600

TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+

Se vores opdateret YouTube  Abonnerer på vores YouTube så er du med på de første videoer. TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+ Wifi og Internet/TV/DAB+/Radio i Campingvogn – Kun én antenne til mobilt internet/TV/DAB+/Radio signaler. 360 graders antenne og MIMO teknologi. DVB-T2, HEVC, DAB+, 2G/3G/4G/5G/LTE MIMO. TERTEK Internet MIMO/DAB+/TV er samlet i

Læs mere »
Solbio toiletvæske 600x800

Solbio biologisk sanitets væske til camping

Solbio biologisk sanitets væske til camping Der findes flere forskellige sanitets væske på marked i dag, hvor Solbio skiller sig ud idet produktet er eksklusivt naturlige ingredienser og en stærk formel 100% effektiv. Solbio Original biologiske sanitets væske til camping – Den multifunktionelle formel er kraftfuld, sikker og indeholder rene og friske aromaer. 1 pose

Læs mere »
Camping-Gasgril-Otdoorchef-Minichef-P-420-G_02 800x600

Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G

YouTube – Se vores YouTube vedrørende Outdoorchef Minichef P-420 G  Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G  Vores Camping Gasgrill er Outdoorchef Minichef P-420 G som er en “kvalitets gasgrill med tilhørende udstyr til den kvalitetsbevidste campist” . Se også vores YouTube link findes nederst i artiklen. Perfekt camping gasgrill samt udekøkken – Man kan lave

Læs mere »
Hazet luftpåfylder 600x776

HAZET Luftpåfylder til Campingvogn, Autocamper og Bil dæk

HAZET Luftpåfylder og kontrol af lufttryk til Campingvogn, Autocamper og Bil Vi har anskaffet os en HAZET Luftpåfylder som sikre nøjagtig lufttryk i vores dæk samt kontrol af lufttrykket idet det er en   kalibreret luftpåfylder hvor manometerets måleområde varierer fra 0 til 10 bar samt med stor manometer på 80 mm. Se vores YouTube nederst

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Victron Batteri Booster til campingvogn - Victron Orion DC/DC converter 12v 9A.
Article Name
Victron Batteri Booster til campingvogn - Victron Orion DC/DC converter 12v 9A.
Description
Victron Batteri Booster til campingvogn - Victron Orion DC/DC converter 12v 9A.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top