SimPark Mover

SimPark Mover

SimPark Mover


SimPark Mover er et velkendt kvalitetsmærke hvor kun de bedste materialer er anvendt, og SimPark Moveren er den eneste på marked som er udført i rustfrit stål. På grund af brugen af rustfrit stål, er det ikke nødvendigt at pakke moveren ind i “plastovertræk” som andre movere.

SimPark Mover yder 4 års garanti, og der stilles ikke krav om forhandler skal monterer.

Easymatic bruger et hydraulisk system, der er blevet testet og bliver bla. anvendt på Cabriolet modeller af Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo og andre førende mærker. Det hydrauliske system aktiverer de to drivruller samtidigt mod dækkene.
Via fjernbetjeningen vil drivvalserne på mindre end 5 sekunder blive presset mod dækkene af det hydraulisk system. Herefter er du klar til at flytte din campingvogn eller trailer via fjernbetjeningen.

Det hydrauliske system har været testet for en holdbarhed test med 11.595 cyklusser.
Resultaterne af denne test har vist, at slid på de bevægelige dele var ubetydelig. Pålidelighed og robusthed af SimPark caravan mover er således understreget. Det hydrauliske system aktiveres ved hjælp af en fjernbetjening, som også anvendes til at manøvrere campingvognen.

I tilfælde af en elektrisk fejl, er det muligt at tage trykket af systemet ved hjælp af en sikkerhedsventil, hvorefter drivvalserne kan skubbes tilbage, du skal blot dreje på sikkerhedsventilen (maksimalt en kvart omdrejning) mod uret. Sikkerhedsventilen er placeret på den hydrauliske pumpe under campingvognen. For beskyttelse mod vandsprøjt, snavs og sten, er den hydrauliske enhed beskyttet af en slagfast ABS kabinet.

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning, har SimPark® Easymatic mover en unik “startspærrer”, som gør at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark Mover til den sikreste mover på markedet.

Den elektroniske styreenhed er indbygget med to ventilatorer som beskytter styrenheden mod overophedning. Når temperaturen overstiger grænsen, vil styrenheden lukke ned automatisk.

Easymatic (HD) kan anvendes til til campingvogne / trailere op til 2.200 kg på en asfalteret vej, og kan anvendes til campingvogne op til 2.000 kg på en skråning på 20%.


NB. Husk at deltage i afstemning, du kan også skrive dine evt. kommentar/ erfaringer nederst på siden.
Klik her – Link til side med afstemninger samlet
Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
SimPark Mover
Description
SimPark Mover
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top