Campingvogn & Mover (Forsikringsdækning)


Har du fuld forsikringsdækning på dit udstyr?

Fastmonteret udstyr:

Har du monteret en caravan mover på din campingvogn, betragtes den hos nogle forsikringsselskaber ikke som ekstraudstyr, men indgår i campingvognens handelsværdi og er derfor fuldt forsikret.

Nogle forsikringsselskaber ser således på fastmonteret udstyr:
Fastmonteret udstyr og afmonteret udstyr, som alene bruges til vognen, er som regel dækket i det omfang, at værdien af udstyret og værdien af campingvognen ikke er større end den samlede værdi, som er anført i din forsikringspolice.

Du bør derfor sikre dig din mover er dækket med på policen, en kaskoforsikring omfatter typisk ekstraudstyr på op til 10.000 kr., har du en Mover monteret er det beløb hurtigt brugt, også er der måske ikke dækning på dit øvrige fastmonterede udstyr.

Forsikringssummen kan ofte udvides op til større beløb, således alt dit fastmonteret udstyr er dækket med på din forsikringspolice – Ekstraudstyr kan f.eks. være klimaanlæg, Mover, Batteri eller fastmonteret markise blot for at nævne nogle.


Udstyr som ikke er fastmonteret:

Ikke fastmonteret udstyr (udstyr som du typisk tager med ind og ud af campingvognen) er dækket af din indboforsikring, husk campingvognen skal være aflåst.


Tøj, tasker, penge m.v.:

Tøj, tasker, penge m.v er dækket af din indboforsikring, husk campingvognen skal være aflåst.


Dækker forsikringen når kobler campingvognen fra bilens trækkrog, og anvender Moveren:

Når du kobler campingvognen fra bilens trækkrog, og anvender moveren til at rangerer campingvognen med, er det typisk den private ansvarsforsikring som dækker en evt. skade.


Dækker forsikringen dit udstyr i forteltet:

Udstyr i forteltet er som udgangspunkt dækket af din forsikring, dog skal du være opmærksom på nogle forsikringsselskaber kræver du låser forteltet f.eksk med en lille hængelås på lynlåsen når du ikke er opholder dig ved campingvognen.

Det er ikke altid du kan finden denne betingelse i din police, hvis du ikke kan finden det i din forsikringspolice, bør du kontakte dit forsikringsselskab.


Dækker forsikringen vintercamping:

Campingvognen er dækket af din campingvognforsikring inkl. fastmonteret udstyr.
Fortelte er dækket af campingvogn forsikringen, dog skal du undersøge forsikringsbetingelserne for din forsikring, idet nogle forsikringsselskaber ikke dækker fortelte om vinteren eller kun i en begrænset periode (f.eks april til oktober). Ligesom nogle forsikringsselskaber kun dækker vinterfortelte som er opstillet i vinterperioden.


Kørende campingvogne:

Kørende campingvogne er hos de fleste forsikringsselskaber kun dækket for ophold i udlandet i op til 6 måneder om året.


Stationære campingvogne:

Stationære campingvogne er hos de fleste forsikringsselskaber kun dækket i Danmark (undtaget er Færøerne og Grønland).


Er du uenig med dit forsikringselskab om din afgørelse?:

Er du uenig med dit forsikringselskab om din afgørelse i forbindelse med en skade, om det er erstatnings størrelsen eller forsikringsselskabet ikke ville dække skaden kan du klage til Ankenævnet for forsikring, det koster kr. 200,00 hvilket hurtigt kan tjene sig hjem. Se link hvor du skal klage samt hvordan m.v.Link til Ankenævnet for forsikring, hvor og hvordan du kan klage

Læs Mere

 


Se hvor mange klager der er sendt til de forskellige forsikringsselskaber:

Du kan se hvor mange klager der er sendt til de forskellige forsikringsselskaber, og hvor mange klager kunden eller forsikringsselskabet har tabt/ vundet. Nedenstående link viser oversigten vedrørende Hus, indbo, bil m.m., men du kan finde andre forsikringstyper i menuen til venstre.
Link til Ankenævnet for forsikring statistik:

Læs Mere


Link til Ankenævnet for forsikring:

Læs Mere

 


Har du kommentar eller vil bidrage med info., kan du skrive din kommentar i nedenstående kommentarfelt eller klik på kuverten her: e-mail
Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Campingvogn & Mover (Forsikringsdækning)
Article Name
Campingvogn & Mover (Forsikringsdækning)
Description
Campingvogn & Mover (Forsikringsdækning)
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top